2015

Vi söker generalagenter/ säljare/ återförsäljare och butikskedjor!


GAT som står för German Automotive Technology har 17 års erfarenhet av tillverkning och försäljning av hög effektiva systemrengörare och tillsatser för bränsle-, olje- och kylsystem för bil- och industribranschen. TÜV/ DEKRA-testade och certifierade produkter med enkel användning för garanterad reducering av bränsle- och oljeförbrukningen samt reducering av skadliga avgasutsläpp!

Vi söker nu samarbetspartner i hela Skandinavien (Sverige, Finland, Norge och Danmark) och erbjuder olika affärsmodeller efter ert önskemål: joint venture, generalagentur, återförsäljning.

God lönsamhet:

Med våra produkter får kunden en ökad lönsamhet på sin verkstad och många nöjda kunder. Vi garanterar bra förtjänstmöjligheter och en spännande framtid med flera ny utvecklade produkter. Har du kunskap om bränsleekonomi/underhåll för allt från tung yrkestrafik till fritidsbåtar och/eller kontakt inom dessa företagssegment så har vi produkterna.

Våra kundgrupper:

Bil- och lastbilsverkstäder, entreprenörer för skogsmaskiner, anläggningsmaskiner och övrig industri, båtar och åkerier. Vi tillhandahåller en komplett säljutbildning, säljmaterial och tekniksupport samt ett världsomspännande nätverk med kunskap från hela världen.

Trygg affärspartner:

Forskning- utveckling- certifiering- tillverkning- distribution- marknadsföring- utbildning- lansering är vad GAT erbjuder under ett tak. För att utvidga våra möjligheter, kunna anpassa produkter till vårt nordiska klimat, för att säkerställa hand i hand service med snabba beslutsvägar, hög kompetenta och lojala medarbetare i alla led samarbetar GAT Scandinavia och GAT GmbH i Tyskland som likvärdiga joint-venture partner.

Placeringsort enligt överenskommelse.

Kontakta oss e-post gat.scandinavia@telia.com
Tel. +46 (0)950-13332
Tel. +46 (0)950 13336